Ciabatta rustica- bułki wielozbożowe bezglutenowe 200g
Ciabatta rustica- bułki wielozbożowe bezglutenowe 200g
Przygotowanie: Piec we wstępnie rozgrzanym piecu w temperaturze 200 st.C przez 5-7min. Produkt wstępnie pieczony.
Skład: zaczyn 14% (mąka ryżowa, woda) , skrobia kukurydziana , mąka ryżowa 7% , woda , nasiona słonecznika 7,5% , mąka gryczana 7% , siemię lniane 5,5% , syrop z buraków cukrowych , błonnik jabłkowy , skrobia ryżowa , drożdże , ekstrakt jabłkowy , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; białko sojowe , sól , olej z ziaren słonecznika , środek zakwaszający: kwas winowy . Może zawierać śladowe ilości łubinu . BEZ LAKTOZY (lactozy<0.007g/100g) .
Wartość odżywcza 100g produktu: wartość energetyczna 1150 / 274 kj/kcal tłuszcz 8.1 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g; Trans Fat 0 g węglowodany 40 g; w tym cukry 3.7 g; błonnik 8.9 g; białko 5.8 g; sól 1 g
Kraj Producenta: Niemcy
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt przechowywać schowany w foliowej torebce do żywności i spożyć w ciągu kilku dni lub od razu zamrozić.
Produkt może zawierać alergeny: łubin
Gramatura: 200g

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!