Volkornbrot- chleb razowy z gryką bezglutenowy 250g
Volkornbrot- chleb razowy z gryką bezglutenowy 250g (5x50g)
Chleb wieloziarnisty z gryką, bezglutenowy.
Skład: śruta ryżowa pełna 34% , woda , śruta z prosa 8% , śruta z gryki 7% , nasiona słonecznika 7% , otręby z łubinu , mąka z łubinu , substancja zagęszczająca: guma guar ; syrop z buraków cukrowych , sól , caramelized sugar syrop , drożdże . BEZ LAKTOZY (lactozy<0.007g/100g) .
Wartość odżywcza 100g produktu: wartość energetyczna 977 / 233 kj/kcal; tłuszcz 7 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.8 g; węglowodany 31 g; w tym cukry 2 g; błonnik; 9 g; białko 7 g; sól 0.83 g
Kraj Producenta: Niemcy
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Alergeny: łubin
Gramatura: 250g

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!