BATON CZEKOLADOWY RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 g - LIFEFOOD


BATON CZEKOLADOWY RAW BEZGLUTENOWY BIO
Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
Skład: daktyle* (54%), orzechy* (30%) (surowe orzechy nerkowca*, migdały*, pasta z orzechów laskowych*), surowa czekolada* (16%) (surowe kakao sproszkowane*, pasta z surowych ziaren kakao*, tłuszcz kakaowy*),
wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość kakao 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 35%.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna 1619 kJ / 388 kcal; Tłuszcz: 19,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g; Węglowodany: 45,0 g; w tym cukry: 37,0 g; Błonnik: 11,0 g; Białko: 9,0 g; Sól: 0,02 g
Kraj Producenta: Czechy
Warunki przechowywania:Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Alergeny: Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
Gramatura: 47g
daktyle* (54%), orzechy* (30%) (surowe orzechy nerkowca*, migdały*, pasta z orzechów laskowych*), surowa czekolada* (16%) (surowe kakao sproszkowane*, pasta z surowych ziaren kakao*, tłuszcz kakaowy*),
wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość kakao 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 35%.

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!