PASTA PAPRYKOWO - CZOSNKOWA BIO 170 g - DARY NATURY
Pasta paprykowo- czosnkowa Bio, odpowiednia dla wegan i wegetarian.
Pasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań. Nadaje smaku i oryginalności prostym posiłkom, świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek i dań z grilla.
Skład: Papryka czerwona* (65,5%), cebula*, olej rzepakowy*, cukier*, pomidory suszone*, czosnek (3,27%), ocet*, sól, papryka słodka*, czosnek niedźwiedzi*, papryka ostra* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 108,53 kcal/451,32 kJ; Tłuszcz: 6,53 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,47 g; Węglowodany: 8,6 g; w tym cukry: 8,05 g; Białko: 2,07 g; Sól: 0,46 g
Kraj Producenta: Polska
Karj pochodzenia składników: Polska
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce
Gramatura: 170 g
Papryka czerwona* (65,5%), cebula*, olej rzepakowy*, cukier*, pomidory suszone*, czosnek (3,27%), ocet*, sól, papryka słodka*, czosnek niedźwiedzi*, papryka ostra* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!