Liofilizowana Jeżyna BIO



JEŻYNA LIOFILIZOWANA LIOFORTE
Jeżyna (Rubus L. subgenus Rubus Watson), zwana również ożyną lub ostrężyną, jest botaniczną kuzynką maliny i, podobnie jak malina, należy do ścisłej czołówki polskich superfoods, rodzimej superżywności, odznaczającej się wysoką wartością odżywczą i skutecznie wspomagającej zdrowie.
W przeciwieństwie do owocowych przetworów, poddanych termicznej obróbce, liofilizowane owoce jeżyny Lioforte zachowują wartości odżywcze i walory prozdrowotne świeżych jeżyn.
Liofilizowane owoce jeżyny Lioforte zawierają bogactwo kwasów organicznych, witamin i minerałów. Są owocami surowymi, poddanymi jedynie procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal, bez dodatku cukru, bez konserwantów, naturalnie bezglutenowym.
Liofilizowane owoce jeżyny Lioforte są produktem w 100% polskim, certyfikowanym ekologicznie. Pochodzą z upraw nieprzemysłowych, od sprawdzonych, renomowanych producentów i przetwórców, którzy praktykują naturalne metody upraw.

Lioforte
Izbica
Firma Lioforte jest jakościowym liderem w suszeniu liofilizacyjnym owoców i warzyw w Polsce. Naszą misją jest wspieranie zdrowego odżywiania i - szerzej - zdrowego stylu życia poprzez dostarczanie klientom nowoczesnych produktów liofilizowanych najwyższej jakości. Jesteśmy pasjonatami jakości, nie chodzimy na skróty, nie uznajemy kompromisów. Dostarczamy na rynek liofilizowane owoce i warzywa rzadko spotykanej jakości premium.