MIESZANKA DO PIECZENIA BROWNIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BAUCK HOF


Mieszanka do pieczenia brownie bezglutenowa Bio, odpowiednia dla wegan i wegetarian.
Skład: surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania:
- CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
- CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok. 20 X 20 cm). Piec przez 25 minut.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal; Tłuszcz: 5,1 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g; Węglowodany: 81 g; w tym cukry: 54 g; Błonnik: 4,4 g; Białko: 4,1 g; Sól: 0,19 g
Kraj Producenta: Niemcy
Informacje alergenne: Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).
Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Gramatura: 400 g
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!