Szukaj produktów

Olej kosmetyczny rycynowy 50ml

Produkt naturalny Produkt naturalny
Czas realizacji do: 4 dni opcje dostawy
Producent: OlVita

Olej kosmetyczny rycynowy

Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Olej rycynowy jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty.

  • Polecany jest w szczególności jako podstawowy składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM.
  • Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt - regeneruje spękane pięty. 
  • Jest naturalnym środkiem wzmacniającym cebulki włosów.
  • Stymuluje wzrost włosów, rzęs oraz brwi.
  • Doskonale łączy się z innymi olejami np. z olejem z awokado lub olejem tamanu.
  • Jest bardzo wydajny.
  • Wchlania się powoli.

Skład: Ricinus communis seed oil
Pochodzenie: Francja
Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej rycynowy może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.
Gramatura: 50 ml

Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu. W przypadku dostania się oleju rycynowego do oczu należy przemyć je dużą ilością wody.

Ricinus communis seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie

Komentowanie produktów możliwe jest jedynie po ich zakupie. Kup, sprawdź, a następnie wystaw opinię.
18,39 / szt.
Status: dostępny
Wizytówka Natury

Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!

Lub wybierz z dodanych list zakupowych:
Wybierz listę zakupową lub utwórz nową aby dodać produkt
Utwórz nazwę swojej listy aby dodać produkt
Produkt został dodany do listy zakupowej. Przejdź do listy Dodaj kolejny