KAPUSTA CZERWONA KISZONA BIO 450 g - SĄTYRZ


Kapusta czerwona kiszona Bio, bezglutenowa, odpowiednia dla wegan i wegetarian.
Produkt wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany, z naturalnie występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.
UWAGA: Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.
Skład: kapusta czerwona*, kłodawska sól kamienna niejodowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 155 kJ / 37 kcal; Tłuszcz: 0,1 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,06 g; Węglowodany: 6,2 g; w tym cukry: <0,15 g; Białko: 2,7 g; Sól: 1,9 g
Kraj Producenta: Polska
Kraj pochodzenia składników: Polska
Przechowywanie: Przechowywać w warunkach chłodniczych w temp. 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Gramatura: 450 g
kapusta czerwona*, kłodawska sól kamienna niejodowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wizytówka Natury
Rzeszów
Strona stworzona z miłości do natury! Łączymy pasjonatów naturalnych produktów z Podkarpacia i miłośników zdrowej żywności! Dołącz do nas!